Schakel in sterke merken...
Log In

Inloggen

Uw Wachtwoord Vergeten?

Subtotaal: Login om uw prijs te zien

Automatisering

Via onze webshop heeft u 24/7 toegang tot ons volledig product assortiment, prijzen en de meest up-to-date productinformatie. U kunt eenvoudig de productafbeeldingen en productveiligheidsbladen downloaden vanuit onze databank. Via de webshop kunt u ten aller tijden uw bestelhistorie inzien, zodat herhaalorders in een handomdraai zijn gebeurd. Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om facturen digitaal te ontvangen. Wilt u ook van deze dienst gebruik maken dan kunt u contact opnemen met ons verkoopteam via verkoop@advion.nl.

 

Electronic       Data Interchange (EDI) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten, zoals in- en verkooporders, rekeningen, berichten of bevestigingen. Advion is volledig ingericht op de verwerking van orders en andere aanvragen via EDI. Advion is aangesloten bij e-businessnet waardoor ook klanten die via dit EDI platform bestellen bij ons terecht kunnen. Werkt u ook met EDI en wilt u voortaan via EDI bestellingen doen, meldt dit bij ons en en dan kunnen wij dit in samenwerking met u verder inrichten

 

Om de service aan onze klanten steeds verder te verbeteren en te optimaliseren, zijn wij continu bezig om onze knowhow op het gebied van ICT en automatisering te verbreden en te verdiepen. Mocht u suggesties hebben op dit vlak dan horen wij dat graag!