Schakel in sterke merken...
Log In

Inloggen

Uw Wachtwoord Vergeten?

Subtotaal: Login om uw prijs te zien

Duurzaamheid & MVO

Groene producten

Door ontwikkelingen op de markt en de toenemende aandacht aan duurzaamheid en MVO willen steeds meer aangesloten klanten en leveranciers milieu bewust inkopen. In samenwerking met onze fabrikanten hebben wij de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment "groene" producten opgebouwd. DIt assortiment zullen wij de komende jaren verder uitbreiden.

Voor leveranciers als Unilever, Henkel en Ecolab hebben wij de garantie dat wij aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. U moet dan denken aan producten als Sanex Zero%, Klok, Driehoek en Guardian Clean vaatwas tabletten. Voor meer informatie over dit assortiment kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop via verkoop@advion.nl of via 0252-430930

Verantwoord ondernemen

Samen met onze logistieke partners zijn wij continu bezig om middels het combineren van transporten en vrachten het aantal vrachtwagenkilometers zoveel mogelijk te beperken. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënt te leveren. Door de invididuele leveringen van onze leveranciers over te nemen en de orders van klanten slim te combineren en af te leveren in één zending, besparen wij duizenden vrachtwagenkilometers per jaar.

Onze logistieke partners voeren allemaal het Lean and Green vignet op basis waarvan zij de afgelopen jaren 5 jaar 20% minder CO2 uitstoot hebben gerealiseerd t.o.v. de 0 meting in jaar 1. In de huidige doelstelling zijn ze dit traject opnieuw ingegaan met als doelstelling een CO2 reductie van nog eens ten minste 25% binnen 5 jaar. En niet alleen voor ons transport hebben wij scherpe doelstellingen. De Advion medewerkers hebben de beschikking over plug in hybride vervoersmiddelen voor afspraken buiten het kantoor.

Ook in de toekomst willen wij voorop blijven lopen hopen op het gebied van efficiënt en milieuvriendelijk transporteren van onze producten. Wij volgen daarom in nauw overleg met onze partners alle ontwikkelingen op dit gebied zoals bijvoorbeeld het inzetten van elektrisch vervoer.

Mocht u op dit gebied suggesties of vragen hebben dan kunt u deze mailen naar info@advion.nl.