Consumenten zijn steeds beter op de hoogte van hun eigen footprint en wat de impact is van hun eetgedrag op het milieu. Het volgen van een vegetarisch of flexitariër dieet is al lang niet meer bijzonder, meer en meer consumenten kiezen ervoor om minder of om helemaal geen vlees meer te eten. De vleesvervangers zijn niet meer weg te denken uit de supermarkten en de vegetarische restaurants komen als paddenstoelen uit de grond. Benieuwd hoe jij je gasten kan verrassen met een gezond, lekker en snel te bereiden vegetarisch recept? Laat je dan inspireren door deze heerlijke recepten!
Consumenten zijn steeds beter op de hoogte van hun eigen footprint en wat de impact is van hun eetgedrag op het milieu. Het volgen van een vegetarisch of flexitariër dieet is al lang niet meer bijzonder. Benieuwd hoe jij je gasten kan verrassen met een gezond, lekker en snel te bereiden vegetarisch recept? Laat je dan inspireren door onze heerlijke recepten!
Ingrediënten voor 10 personen:
Ingrediënten voor 10 personen: